hebar_fk_1918.jpg

Началото на срещата на стадион „Георги Бенковски” е обявено за 17.30 часа. Преди да бъдат допускани на стадиона зрителите ще преминават през щателна полицейска проверка за носене на забранени и опасни предмети. От полицията съветват всички граждани да носят със себе си документи за самоличност, а децата, ненавършили 18 години, да бъдат с придружител и предварително попълнена декларация.

Предвидени са места за паркиране на феновете на гостите, както и за привържениците на отбора домакин За гостите е предвидено паркиране в района в близост до сектора за гости и по главния път, без да се нализа в пределите на града.

С най-голям капацитет за феновете на домакините е паркинга пред входа на парк „Стадиона” откъм улица „Стоян Ангелов” /паркинга на битака/. За предпочитане обаче е зрителите, които живеят в Пазарджик да се придвижват до стадиона пеш или с градския транспорт, за да не се създават предпоставки за пътни инциденти или затруднение за придвижване по улиците в близост до зоната на спортното съоръжение.

В охраната на мероприятието са ангажирани сили и средства от всички структурни звена на Областна дирекция на МВР-Пазарджик от областта, в това число екипи на жандармерия и „Специализирани полицейски сили” от Пловдив и София.

"Призоваваме гражданите да спазват стриктно указанията на органите на реда и пожелаваме на всички футболната среща да се превърне в празник за жителите и гостите на областния град", е пожеланието от Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик .

 

 

 
Loading...