gramota_nameren.jpg

Началникът на РУ-Пазарджик главен инспектор Ненко Годжевъргов изпрати благодарствена грамота към частна фирма, чиито служител намерил и предал на органите на МВР портфейл с голяма сума пари и документи, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

На 12 март в РУ-Пазарджик се явил Емил Медов – служител в частна фирма, работеща в участък от АМ „Тракия” на територията на област Пазарджик. Той информирал дежурния полицейски служител, че докато бил по работа в областния град на една от улиците открил портфейл с лични документи и пари и незабавно го донесъл в сградата на управлението. Оказало се, че в портфейла имало сумата от 2355 евро, 70 лева и лични документи на собственика. Предприети са действия за установяване самоличността на притежателя им, който се оказал мъж от пловдивското село Скутаре. По-късно портфейла е предаден на неговия собственик.

За своята достойна постъпка, проявена честност и почтеност главен инспектор Ненко Годжевъргов изпрати грамота във фирмата, в която работи Емил Медов със седалище в Смолян. Там тя ще му бъде връчена лично.

 

 
Loading...