fk_hebar_logo2023.jpg

 Наследникът на Любослав Пенев във ФК „Хебър“ ще бъде официално представен в началото на идната седмица, обявиха от клуба. Новият треньор на хебърци вече работи активно по селекцията на тима. В спортно-техническия щаб на новия треньор ще попаднат още първият му асистент, кондиционен специалист, треньор на вратарите и видеоанализатор.

Пост на спортен(технически) директор в организационна структура на клуба не се предвижда, каквито спекулации имаше в някои медии.

Сборът за първата тренировка след лятната пауза ще е на 17.06.2024 г., като първата седмица тренировките ще са на клубната база "Георги Бенковски", след което предстои високопланински лагер.

От клуба съобщиха още, че предстои парафиране на договор с нов бетинг оператор, който щял да  бъде с доста по-добри стойности от изтеклия преди 10 дни стар контракт.

След провеждане на Общото събрание на клуба, насрочено за 20-ти юни, в издръжката на Хебър ще се включат две много сериозни фирми, развиващи своята дейност в Пловдив и София. Своята лепта към клуба от Пазарджик продължат да дават и частните спонсори на клуба от миналата пролет - Румен Димитров, Роман Цветков, Валентин Василев и Димчо Ганев. В края на юни ще бъдат конкретизирани и параметрите на общинската субсидия към „Хебър“ до края на 2024 г.
Loading...