valentin_vasilev_valdani_slov24.jpg

 Президентът на ФК „Хебър“ Валентин Василев - Валдани изрази задоволство от играта на „зелените“ в подготвителния им лагер в Мостице, Словения. В последните 7 дни Валдани бе плътно до отбора, като за това време изгледа и 3 контролни мача на тима. Напускайки лагера, той заяви, че е доволен от видяното и че играчите изпълняват съвестно задачите на треньорския щаб и поемат успешно големите натоварвания.

„Както вече обявих, в контролите резултати не ме интересуват, защото точки не се дават. Важното е футболистите да се подготвят добре, за да им бъде след това после по-лесно в официалните срещи. Видях хубави неща в тренировките и проверките, които изгледах и съм оптимист. Разбира се, има и грапавини за изглаждане, но това е в компетенцията на треньора Веселин Великов и колегите му от техническия щаб. Новите попадния имат класата да са част от Хебър и мога само да им пожелая успех. Селекцията ще продължи", сподели Валентин Василев преди отпътуването си за София.

Валдани планира  първо заседание новия УС за обсъждане на текущи задачи и поставяне на конкретни цели за изпълнение. "Нямаме време за харчене. Имам конкретни идеи за извеждане на клуба от летаргията, която го бе обхванала през последните няколко месеца. Ще ги обсъдя с колегите от УС. Предстои ми среща и с общинското ръководство. „Хебър“ е най-известния спортен бранд в областта и трябва да има добра колаборация с местната власт - Община и Общински съвет. Другото няма да е нормално", заяви още Валентин Василев.

 
Loading...