al_ivanov2024.jpg

 Президентът на ВК „Хебър“ Александър Иванов направи изявление в официалните канали на отбора преди старта на волейболния сезон, съобщи, че отборът е успешно е преминал процеса на лицензиране и подкани всички потенциални партньори, бизнеси, фирми и институции да застанат до „Хебър“ за стабилизирането на клуба и създаването на един устойчив модел, който да дава реален шанс на младите волейболисти от школата.

„Хебър получи право да участва в най-високото ниво на волейбола в България и по този начин даваме зелена светлина на всички потенциални партньори, бизнеси, фирми и институции да застанат до нас в битка за стабилизирането на клуба и създаването на един устойчив модел, който да дава реален шанс на младите ни волейболисти“, заяви Александър Иванов. Той изказа и благодарност към всички, които до момента са подкрепяли и са повярвали в каузата „Хебър“.

„След края на сезона запазихме своеобразна тишина, в което време свършихме изключително много работа, която да заздрави основите на клуба. Сега е време за по-голямата и по-важна крачка. Нека се обединим и заедно да дадем възможност младите състезатели на „Хебър“ да играят мъжки волейбол на конкурентно ниво“, заяви още Александър Иванов.

Снимка: ВК "ХЕБЪР" 
Loading...