arte_fest2021gl.jpg

Първото издание на „ARTE Feastival“ ще се проведе във Велинград през август - от 20-ти до 22-ри. Събитието ще бъде на четири сцени с много активности, посочиха организаторите.


Ще участват световни звезди като Горан Брегович, Морчииба, Роджър Санчес, Махмуд Орхан, Дубиоза Колектив и мн.др, а от българските изпълнители в програмата са включени Деси Добрева, „Контрол“, „Керана и Космонавтите“, Виктория Георгиева, Михаела Филева, 100 Кила, Михаела Маринова, DARA, Павел и Венци Венц, „Скандау“ и още много други.
Театрални и комедийни любимци са подготвили специални стендъп спектакли. Освен това ще има и демонстрации на звездни шеф готвачи на живо, младежка сцена, приключенски парк, арт-зона, пазар на био-производители и вълнуващ избор от забавления за цялото семейство през трите дни, в осем зони по 20 часа на ден!

Билетите вече са в продажба. За повече информация и всички новини около АRTE Feastival следeте www.artefeastival.bg и страниците на фестивала в социалните мрежи –ARTE Feastival FB Event, https://www.facebook.com/artefeastival и https://www.instagram.com/artefeastival/.

Arte Fest2021
Loading...