biri_mandjaro2021_05_06.jpg

Крафт бира, много музика, класни мезета, куп изкушения и много забавления – както вечерни, така и дневни, предлага тридневната програма на БириМанджаро 2021.

Парк ”Стадиона”, където се провежда фестивалът, ще се напълни със специални обособени площи, които ще включват следните зони: “Пикник зона”, “Релакс зона”, “Зона за забавления” и “Арт зона”. На отбелязаните места гостите на фестивала ще се радват на хамаци, пикник пространство, дневни и вечерни игри за малки и големи и интересни местни малки бизнеси, с малко по-нестандартни предложения за дрехи и аксесоари.

Дневните дейности стартират на 5-и юни, а програмата започва от 11:00 ч. в парка. За децата ще има шатри, където те да оцветяват, рисуват и да участват в множество отборни и индивидуални игри. Те ще могат да се включат в специалното издание на “Аеробика и Табата с Ваня”. Малко по-късно вечерта за по-смелите и пораснали гости на фестивала организаторите са подготвили надяждане с люти чушки и надпиване с бира.

Вечерната програма започва от днес - в петък фестивалът ще бъде открит от финалистите в България търси талант - Junior Band, които пристигат специално от Велико Търново. След тях на сцената ще видим Wet Pebbles, Керана и Космонавтите, както и JEREMY?, които бяха избрани лично от QUEEN да подгряват концертите им в България, Румъния и Полша.

В събота от 17:00 ч. ще слушаме Баварска духова музика, след това ще видим и невероятен трибют на Deep Purple и, разбира се, Подуене блус бенд.

БириМанджаро винаги мисли и за местните банди, затова и през трите дни на сцената ще се качат Rocka Rolla, Voice and Fingers, Група Стойност и Три ПЛЮС.

На 6-и юни, организаторите обещават една необикновена неделя, където хората ще могат да прекарат цял ден в парка, програмата започва от 16:00 часа, а гвоздеят на деня ще са QUEEN Unreal Tribute.

През целия фестивал ще има над 25 изложители с висококачествени крафт бири, храна и много изненади. Входът е свободен.


biri_manjaro2021_prog.jpg


Loading...