izb_urna.jpg

За частичните местни избори за кмет на с. Памидово на 27 юни ОИК-Лесичово е регистрирала трима кандидати:
- Тодор Илиев Йорданов от ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“,
- Иван Василев Божков от КП „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“,
- Мариана Карамфилова Йорданова от ПП „ГЕРБ“.

До извънредния вот се стигна, след като кметът на кметство Памидово Стефан Хрисчев почина на 17.04.2021 г.

От Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик съобщиха, че екипи на полицията ще следят за нормалното протичане на изборния ден в селото, за спазването на обществения ред и спокойствието на гражданите. Инспектори от РСПБЗН-Пазарджик са извършили проверка на помещението за гласуване относно неговата противопожарна обезпеченост.

По време на изборите полицейските служители ще бъдат разположени вън от секцията, като няма да допускат лица с поведение, накърняващо добрите нрави, както и въоръжени и носещи предмети опасни за живота и здравето на гражданите. При необходимост и след постъпило искане от страна на председателя на секционната избирателна комисия служителите на полицията могат да окажат съдействие за възстановяване на реда и спокойствието в секцията.

Сектор "Български документи за самоличност" при ОДМВР-Пазарджик ще работи на 26 юни /събота/ от 08.30ч. до 17.30ч. и 27 юни /неделя/ от 08.30ч. до 18.30ч. Ще бъдат връчвани изработените лични карти на гражданите, които ще гласуват, а на тези които са ги загубили, повредили, унищожили или са им откраднати ще им бъдат издавани удостоверения за гласуване.

 

 
Loading...