stoyan_kyupov_nachalnik_RU_Velingrad.jpg

Със заповед на Министъра на вътрешните работи главен инспектор Стоян Кюпов (снимката горе) е временно преназначен за началник на Районното управление във Велинград. Той бе представен днес пред състава на управлението от старши комисар Петко Шотлеков – директор на ОДМВР-Пазарджик, съобщиха от пресцентъра на дирекцията.

Главен инспектор Стоян Кюпов е на 39 години, в системата на вътрешното министерство е от 2003 година. Той е преминал последователно през различни длъжности в Районно управление-Велинград, група „Миграция” при ОДМВР, Районно управление - Пазарджик. От 2016 година до настоящия момент е служител в сектор „Противодействие на икономическата престъпност” при ОДМВР-Пазарджик. За постигнати отлични резултати в служебната си дейност е награждаван многократно от Министъра на вътрешните работи, Главния секретар на МВР и Директора на ОДМВР.
Главен инспектор Кюпов е женен, с едно дете.

От дирекцията допълват още, че досегашният началник главен инспектор Даниел Бараков ( на снимката долу)  е преназначен на длъжност началник на Районно управление-Панагюрище. Днес той също бе представен пред състава на управлението от директора на областната дирекция в Пазарджик.


daniel_barakov_nachalnik_RU_Panagurishte.jpg


Loading...