pojar_str800.jpg

По повод възникналия голям пожар в боровата гора над квартал „Гергьовден“ в нощта на 18-ти август, кметът на община Стрелча инж. Георги Павлов изказва огромната си благодарност към всички, допринесли за овладяване на огнената стихия в нощта на 18-и август.

Благодарността на Павлов е отправена към служителите на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ от Стрелча и Панагюрище, служителите на полицията и Горско стопанство – Стрелча, участниците в доброволните формирования към пожарна безопасност от Стрелча и Панагюрище, на всички жители на града, отзовали се на мястото на пожара за проявената всеотдайност, съпричастност и отговорност за справяне с природното бедствие.

Благодарение на общите усилия само за няколко часа пожарът бе потушен и бе предотвратена голяма опасност, застрашаваща живота, здравето и имуществото на стрелчани.
Благодарение на всички, които не пожалиха спокойствието и съня си, огнената стихия бе овладяна и бедствието предотвратено.
Стрелчани отново доказаха, че силата е в единството, се казва още в отправеното послание от кмета на средногорската община.
Loading...