pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Кметът на Велинград, зам.-кмет на Белово, прокурор и съдия от Пазарджишко са сред подалите неверни декларации
pamedia , петък 06 януари 2012 - 18:38:04 // коментари: 0


Сметната палата публикува имената на хората на висши държавни длъжности, които са подали неверни данъчни декларации.
След праверките със заключение за несъответствие по чл. 2, ал. 1 от Закона за публичност на имуществото на лица са: кметът на Велинград Иван Лебанов, 
ойто не е декларирал за себе си и съпругата: покупка на общинска земя - УПИ, с площ от 492 кв. м., отреден за жилищно строителство - гр. Велинград; Анета Кечева, която в качеството си на зам.-кмет на Белово е  пропуснала да декларирала притежавани дялове в "КА КОНСУЛТ" ЕООД, гр. Септември и данни за съпруга - дялове в "ДАТА" ООД, гр. Пазарджик; прокурорът в Районна прокуратура - Панагюрище Красимир Георгиев Танев, който не е декларирал придобиване на употребяван л.а. "Мерцедес Е 200 Компресор" и съдията в Районен съд - гр. Пазарджики Дмитър Борисов Бишуров РС  - гр. Пазарджик, който  не е декларирал придобиване чрез договор за доброволна делба на 1/5 ид. части от ниви с обща площ 29,3 дка в с. Пищигово.
Пресцентърът на Сметната палата обяви, че списъците са два - един за ежегодните декларации, друг - за встъпителните и финалните декларации.
В двата списъка са общо 167 души - 54 представители на местната власт, 26 съдии, 16 прокурори, 11 следователи и седем народни представители.
Списъкът със заключенията за несъответствие ще бъде изпратен на изпълнителния директор на НАП за предприемане на действия по реда на глава 14-а или 15-а от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и на председателя на Държавната агенция "Национална сигурност".
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 627Време за изпълнение: 0.5094 сек., 0.4191 от тях за заявки.