RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Близо 100 хил. лв. ще е съфинансирането за фасадата на театъра

teatar_pz.jpgИзготвеният Проект “Ремонт на южна фасада на Драматичен куклен театър „Константин Величков” гр.Пазарджик, с който общината да кандидатства по "Красива България",  е на стойност 198 735 лв. Съфинансирането е 50% или 99 367,50 лв. са средствата, с които община Пазарджик трябва да участва за реализиране на проекта, ако бъде одобрен.
В предложението си до общинските съветници кметът Тодор Попов посочва, че Драматичен куклен театър „Константин Величков” гр.Пазарджик се нуждае от цялостен ремонт и е включен в одобрен , но нефинансиран проект на общината  по Оперативна Програма „Регионално Развитие”.
Финансова рамка на кандидатстващите проекти по “Красива България”2012  по МЕРКИ 01 и 02 е ограничена. При обща стойност на бюджета до 200 000 лв. с ДДС, съфинансиращата вноска от кандидата е минимум 50%.
През 2005г.след ново архитектурно заснемане е извършени ремонт на източната фасада на театъра по „Красива България 2005” , като старата дограма е подменена с окачена и  е реновирано  стълбището.Заради запазване на архитектурния стил на сградатаремонтът на южната фасада трябва да е идентичен с ремонта на източната, се посочва в предложениетоу като се отбелязва, че Проект „Красива България” подкрепя проекти за изграждане, обновяване и поддържане на социалната инфраструктура, а един от основните приоритети на ръководството на  Община Пазарджик е активната подкрепа на културата и изкуствата, както и подобряването на материалната им база.
Тази страница е видяна: 1082

 Публикувано от: pamedia на петък 27 януари 2012 - 14:15:31

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Коя е Лесескепра и защо ликът ѝ е на фасадата на театъра в Пазарджик
Пазарджик ще кандидатства по „Красива България“ за фасадата на театъра
Деца са рушили фасадата на училище в Пещера
Керамично пано краси фасадата на Младежкия дом
С автовишка укрепват високите плочи по фасадата на Младежкия дом
С пирон-дюбели укрепват мраморните плочи на фасадата на Младежкия дом
Тодор Попов: Започваме ремонт на покрива и фасадата на Спортната зала. Тя ще добие нов съвременен облик
Фирмата изпълнител вече отстранява повредите по фасадата на санирания блок на "Пловдивска"
Близо 1000 данъкоплатци ще се възползват от 5% отстъпка от дължимия данък върху доходите на физическите лица. Близо половината са декларирали чрез ПИК
27 март е Световен ден на театъраТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5726 сек., 0.4874 от тях за заявки.