pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Кметът Иван Евстатиев ще върже мартеници на децата в ОДЗ „Д-р Стайко Стайков“
pamedia , вторник 28 февруари 2012 - 14:24:05 // коментари: 0


На 1 март кметът на община Стрелча Иван Евстатиев ще поздрави децата от ОДЗ „Доктор Стайко Стайков” по повод празника. Всяко дете ще получи мартеничка за здраве и късмет, съобщиха от местната администрация.


Малчуганите са подготвили програма, посветена на празника, а изненадата за тях е една истинска Баба Марта. Така празникът ще бъде интересен за всички. Всяко дете в края на деня ще закички и родителите си с мартеничка.

В момента  в ОДЗ „д-р Стайко Стайков” има 79 деца. 20 са малчуганите в яслената група. Тя беше открита на 21.12.2011г. от кмета Иван Евстатиев, след извършването на основен ремонт на помещенията, подмяна на оборудването, дограмата. Общата стойност на ремонтните работи е 30 хил. лв. Ремонтът бе извършен само за 1 месец.

За децата се грижат общо 6 човека- 2 възпитателки, 2 медицински сестри и помощен персонал.

Преди това в Стрелча повече от 20 години яслата не е приемала деца.

Първи март се отбелязва и като Ден на художествената самодейност. По този повод в 14:30 часа БС „Розата” концерт ще изнесат представителни  самодейни групи от читалищата на територията на общината. Участие ще вземат мажоретният състав „Грация” и Самодейния теартрален състав към НЧ „Просвещение”.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 621Време за изпълнение: 0.4738 сек., 0.3983 от тях за заявки.