pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
200 работници и специалисти на „Асарел-Медет“ - с награди за принос към компанията, над 5000 се очакват на празника в събота
pamedia , четвъртък 29 август 2013 - 11:39:42 // коментари: 0


Асерел-МедетНад 5000 души се очаква да се съберат в събота - 31 август, на Панагюрски колонии, където по традиция лидерът в българския рудодобив „Асарел-Медет“АД посреща своя професионален и фирмен празник. Сред тях на честването на Деня на миньора ще бъдат работещите в компанията и техните семейства, много жители и гости на Панагюрище. 

Празникът ще започне в 10,30 ч. с молебен за здраве и благополучие в параклиса  „Св. Иван Рилски”  - дарение от компанията. За 11 часа е предвидено началото на деловата част, в която изпълнителният директор на компанията д-р инж. Лъчезар Цоцорков ще направи обзор на постигнатото през годината и ще открои новите цели.

В концерта ще участват панагюрският духов оркестър „Делчо Радивчев” към читалище „Виделина 1865” и мажоретният  състав към Обединен детски комплекс, както и местните творци Никола Скачков и Цвятко Ценов. Публиката ще се наслади на песните на Маргарита Хранова, горещите летни хитове ще предствят Графа, Михаела Филева и Бобо, а Есил Дюран и Преслава ще зарадват феновете на поп фолка.
Пловдивският фолклорен ансамбъл „Тракия” ще даде тон за традиционното фирмено хоро. Честта да бъде знаменосец ще има Николай Мехтеров, който през тази година навърши 40 години непрекъснат трудов стаж в компанията.

На 28 август 200 работници и специалисти от „Асарел-Медет“ бяха наградени от ръководството на компанията. Изпълнителният директор д-р инж. Лъчезар Цоцорков отличи личния им принос и им благодари за труда, всеотдайността и лоялността към „Асарел-Медет“АД.
След анкета между работещите бяха определени 94-ма носители на годишното звание „Най-добър в професията” в категориите: началник-смяна, диспечер, технолог, инженер-механик, инженер-енергетик, специалист и мениджър. Отличените за 25, 30, 35 и 40 години непрекъснат трудов стаж в „Асарел-Медет” и обособените дружества са 106-ма.
 Шестима получиха почетен плакет „За заслуги” към компанията - инж. Георги Чуклев - инженер по автоматизация, електромонтьорът Илия Утев, монтьорът Красимир Димитров, Мариана Ланджева -  счетоводител, главният инженер на обогатителната фабрика инж. Рашко Байков  и старши флотиерът Стефан Тухчиев. Всеки от тях има над 20 години трудов стаж в „Асарел-Медет”, като през последните десет години е получавал пет пъти званието „Най-добър в професията”. 
Освен с моралното признание, всичките 200 наградени бяха зарадвани с грамота, парична премия и подаръчен ваучер за СПА релакс в Дома на миньора – ****Хотел&СПА „Каменград”-Панагюрище, който разполага с модерен СПА център, два плувни басeйна и спортен комплекс.  
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 610Време за изпълнение: 0.5508 сек., 0.4741 от тях за заявки.