RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Пазарджишката фирма РАИС ще участва в Международното изложение MIDEST, Париж

rais_ceh2new.jpgРАИС ООД е сред 15-те български фирми, които ще участват в Международно изложение за индустриални поддоставчици MIDEST. То ще се проведе от 15 до 18 ноември 2011 г. в популярния парижки изложбен център Paris-Nord Villepinte Parc d"Expositions et Centre de Conventions.
raisparis.jpgОрганизатор на участието е Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).
Пазарджишката фирма РАИС е специализирана в производство и рециклиране на металорежещи и металообработващи машини с ЦПУ. Българските участници ще се разположат на 5 щанда на обща изложбена площ от 204 кв.м., съобщават от ИАНМСП. Своята продукция ще представят и „Комеко” АД – Пловдив, „Кет” АД - София, „Финком – 2” ООД – Ягодово, „Пасат България” АД – София, „Борима” ЕАД – с. Борима, Ловешка област, „Ромтех – 3 ЕС” ООД – Враца, ЕТ Георги Симеонов – Станка Шуманска” – София, „ЗГПУ Груп” ООД – Габрово, „Метал технолоджи груп” АД – София , „Санел” АД – Сандански, „Метал ин” ЕООД – Пловдив, „Прокс - 2” ООД – с. Крумово, Пловдивска област, „Крес – Д” ЕООД – Казанлък и „Стормс” АД – Габрово, Пловдив.
Международно изложение MIDEST е специализирана промоционална проява в областта на индустриалните поддоставчици и оборудване и е признато за най-значимо в Европа. То се организира ежегодно от 1971 г., като тази година ще се проведе за 41-ви път. Изложението е предназначено за производители и доставчици на детайли и компоненти, за компании, заети в областта на обработката на пластмаси и метал, за производителите на електроника и фирми, занимаващи се с ремонт на промишлено оборудване. Участието в MIDEST е добра възможност за представителите на компаниите да срещнат партньори и да установят делови контакти.
Основните тематични раздели на MIDEST 2011 са: металообработка (материали, суровини, специално оборудване и машини), обработка на пластмаси, композитни материали, електроника и електротехника, обработка на повърхности, крепежни компоненти, микротехника, промишлени услуги (обслужване, инженеринг, дизайн и проектиране, качество, изследвания).
В MIDEST 2010 са взели участие 1 633 компании от 37 държави, а общият брой посетители надхвърли 20 хиляди души - специалисти от различни области на промишлеността и съпътстващи отрасли от 78 страни.
Международно изложение MIDEST 2011 е включено в Индикативната програма на ИАНМСП за 2011-2012 г. за организиране на участия в международни специализирани изложения на българските малки и средни предприятия. Финансирането на българското участие е в рамките на Проект BG161PO003 - 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.
Сред предстоящите промоционални прояви в календара на ИАНМСП до края на 2011 г., в които ще участват българските малки и средни предприятия, са: Мебелен салон, Сърбия (14-20.11.2011 г.), Международно изложение в областта на мебелната промишленост MEBEL 2011, Русия (21-25.11.2011 г.) и Международен занаятчийски панаир L’Аrtigiano in Fiera, Италия (4-12.12.2011 г.).Тази страница е видяна: 743

 Публикувано от: pamedia на вторник 15 ноември 2011 - 19:06:50

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Артин Бъздигян: РАИС показва на международното изложение ЕМО – Хановер машини с най-новите технологии в машиностроенето и от новата си производствена линия
РАИС ще участва на световното изложение ЕМО в Хановер с три нови разработки на свои машини
Костандовска фирма за мебели участва в изложение в Москва чрез агенцията за насърчаване
Пазарджишката мебелна фирма "Колорадо" участва в търговска мисия до Милано
На международното изложение пред НДК Областна администрация представи проектите си
Велинградското „Голямо писане“ - с награда от Международното изложение „Културен туризъм“
Мебелна фабрика "Колорадо" представи продукцията си на международното изложение M.O.W. – Германия
Община Велинград - със запомнящо се участие в международното изложение "Ваканция и СПА експо" 2018г.
Община Стрелча участва в Международно туристическо изложение
Костандовска мебелна фирма ще представя България на изложение в Кьолн

ПГМЕТ


Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.4987 сек., 0.4146 от тях за заявки.