voley_uspeh.jpg

Пред пълната зала "васил Левски" "Хебър" постигна поредния исторически успех за пазарджишкия и национален волейбол. Със сертификати и тестове зажаднелите за емоциите на спортния спектакъл фенове подкрепиха своите любимци само както те могат в Пазарджик.


Момчетата на Камило Плачи, водени отново от помощника му Мартин Коста Бланко, демонстрираха класа и характер за победата над гръцкия шампион "Олимпиакос" с 3:1 гейма (26:24, 25:18, 20:25, 25:23).

Втората среща от третия квалификационен кръг е на 10 ноември от 19:00 часа в Пирея. На "тигрите" са необходими само 2 гейма, за да влязат в груповата фаза на Шампионската лига.

"Съперникът е изключително силен, но ние го натиснахме на сервис. Те не бяха уверени и спокойни, когато трябваше да изграждат атаките си. Най-важното е, че имаме играчи с голям опит. Играли са в невероятни отбори и могат да вземат решения във важните моменти. Имаме волейболисти, които ни учат как да играем. В четвъртия гейм ни беше много трудно, особено при посрещането. Все пак намерихме изход от тази ситуация. Това е само един двубой и не означава нищо. Спечелихме и сме щастливи, но пътят е доста дълъг", коментира пред медиите Мартин Коста Бланко.

 
Loading...