koledna_elha2021b.jpg

"Коледните празници са най-хубавите в годината. Те приближават. Затова ние и тази година, като всяка друга, ще направим това, което нашите съграждани, и най-вече нашите малки съграждани, заслужават - да украсим и „запалим“ коледната елха. Използвам случая да обявя кога и къде ще е празникът - денят е четвъртък, 9-ти декември, начален час 17.30, а мястото, разбира се, пред театър „К. Величков”, сподели кметът на Пазарджик Тодор Попов.

"Решихме тази година да заложим само и единствено на наши състави и групи: ще започнем с Театрална къща „Пластелин” към Младежки дом Пазарджик, с ръководител Людмила Даскалова. Те артистично ще представят авторско стихотворение, създадено специално за повода от Общината. Щафетата ще поемат възпитаници на Vocal academy, група по поп и рок пеене с ръководител г-жа Сийка Вълчева, също към Младежки дом Пазарджик. След това идва ред на ДТК „К. Величков”, които ще ни направят част от своята „Коледна приказка”. И когато всички са достатъчно заредени с коледен дух, около 18 часа ще дадем старт на запалването на светлините!

За финал на програмата с още повече настроение ще ни зареди Надежда Александрова – НИКА, която беше гордостта на Пазарджик в "Гласът на България", поясни кметът на Пазарджик и отправи покана към всички жители на града и общината.


koledna_elha2021a.jpg


Loading...