avtobus_heb.jpg

 Във връзка със създадена организация за полагане на хоризонтална пътна маркировка на улици и участъци от улици в Пазарджик по време на предстоящите почивни, празнични дни се налагат временни ограничения и промени в организацията на движението на МПС в областния център.

В събота, на Лазаровден, в часовете от 08:00 до 16:00 ще бъде затворена за движение ул. „Ген. Гурко“ от кръстовището с бул. „Г. Бенковски“ до кръговото на ул. „Пловдивска“. На следващия ден за същите часове ул. “Ген. Гурко“ ще  бъде затворена за движение в участъка от кръговото кръстовище на ул. „Пловдивска“ до кръстовището с бул. „България“.

Съгласно заповедта в затворените участъци ще се пропускат единствено автомобили със специален режим. В тази връзка се налага временно част от автобусните линии, обслужващи обществения градски транспорт на Пазарджик да пътуват с променени маршрути.

Линия №10 ще се движи със следното отклонение – от ул. „Княз Александър Батенберг“ ще се насочва по ул. „Тодор Мумджиев“ (зад читалище „Виделина“) към бул. „Княгиня Мария Луиза“, откъдето ще продължава по ул. „Пловдивска“. 

Линии №2 и №13 ще се отклоняват от бул.“Георги Бенковски“ на кръстовището преди ЩАБА по ул. “Кочо Честименски“ и ще се движат по ул. „Стефан Караджа“ до кръстовището с ул. „Пловдивска“, след което ще продължават по стандартните си маршрути.

 
Loading...