dragomir_stoinev1.jpg

Задачата на БСП е да работи за стабилността в държавата и преодоляване на политическата криза в страната. Политическата стабилност е условие за мерки и политики, които да доведат икономическа и социална  стабилност. Наясно съм, че българите се умориха от избори. Нека сме откровени: диалогът, а понякога и разумът, куцат в политическата система. Затова и приех отново да участвам в изборите. Смятам, че в партиите има хора, които са на моето мнение – умереността, стабилността и националният интерес трябва да са територията ни за политически консенсус.

Това заяви Драгомир Стойнев, когото НС на БСП определи за водач на листата на „БСП за България“ в пазарджишки район за предстоящите парламентарни избори. Стойнев ще води листата на социалистите за трети път.   

Държавният бюджет отново трябва да се актуализира, домакинствата, бизнеса се нуждаят от подкрепа. Хората вече не вярват в измислени герои, а социалистите са показали, че в този  нестабилен период, че имат стабилна социална програма и отговорност към българския производител и предприемач. „Каквото направихме за 6 месеца в миналия мандат, вероятно изглежда недостатъчно, но успяхме, понякога с усилия, да убедим правителство и парламент да прокарат стабилизиращи антикризисни мерки в социалната политика и икономиката.“, заяви Стойнев.

79 стабилизиращи закона и законодателни промени има в нашата законодателна програма и те са основание да поискаме отново доверие смята той.

Стойнев присъства на заседание на конференцията на общинската партийна организация в Пазарджик с председател Лиляна Мърхова-Присадникова.

„Конференцията одобри 9 имена за кандидати за народни представители от БСП и две от гражданската квота, които ще бъдат изпратени за обсъждане в Областния съвет на партията в Пазарджик“, обяви Лиляна Мърхова-Присадникова. Местните социалисти изразиха за пореден път категоричната си подкрепа за досегашния народен представител и  водач на новата листа Драгомир Стойнев и си пожелаха да се поздравят с успех на парламентарните избори.

Драгомир Стойнев посети и общините Велинград и Панагюрище.

 


dragomir_stojnev2022_0809.jpg


Loading...