gerb_parl20220903c.jpg

Предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС Пазарджик започна с молебен в катедралния храм „Успение на Света Богородица“. Божиите служители поздравиха кандидатите за народни представители за това, че са положили вярата в Бога в началото на своето дело.

Отците от църквата дадоха умни напътствия на бъдещите народни избраници и споделиха с тях как вече покойният патриарх на Сърбия дядо Павле е отговорил на въпроса „Кога Сърбия ще стане по-добре?“ – „Когато сърбите станат по-добри“, казал патриархът. „Ние молим Бога вие отговорните мъже и жени, така да ни водите, че вие и ние, заставайки пред иконата да благодарим – ние, за управниците, които Бог ни е дал, а Вие – за това, че народът е станал по-добър!“ – това пожелаха отците на кандидатите в листата на ГЕРБ -СДС.

Водачът на листата г-жа Екатерина Захариева заяви, че са надява тази предизборна кампания „да е кампания на програми, а не на опорни точки и заучени клишета“. „Кампания, която ще каже на българските граждани как ще решим всички кризи – ценова, енергийна, политическа криза. ГЕРБ-СДС имаме много ясна програма, много подробна и тя ще бъде обявена цялата съвсем скоро. Направили сме я подробна, защото искаме да покажем, че във всички сектори знаем какво точно трябва да се случи, а не просто да излезем пред нашите избиратели със страничка и половина „опорки“, които се повтарят до втръсване и подценяват българския народ. Ще водим кампания на идеи, програми и ценности, а не на „опорки“ и компромати“, заяви Екатерина Захариева. Заедно с нея в храма бяха представители на листата на коалицията в Пазарджик, които са подредени по следния начин:

1.Екатерина Захариева – юрист
2.Найден Шопов – икономист
3.Димитър Гечев – икономист
4.Стефан Мирев – юрист
5.Йордан Кожухаров – адвокат
6.Валентина Кайтазова – педагог
7.Лозана Василева - доктор по икономика
8.д-р Илиян Траянов – лекар
9.Валери Вълков – инженер
10.Малина Консулова-Златева – адвокат
11.Борис Владов – юрист
12.Гергана Сеферинкина - ръководител транспорт
13.Грозденка Великова - секретар на читалище „Св. Св. Кирил и Методий-1929 год.” с. Исперихово
14.Димитър Хаджидимитров - педагог, синдикалист,
„Подкрепа” Пазарджик
15.Димитър Балабанов – енергетик
16.Борис Димитров – финансист
17.Жоржета Порязова - мениджър, Управление на регионалното развитие
18.Асен Янков - предприемач

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ


gerb_parl20220903b.jpg
gerb_parl20220903a.jpg
gerb_parl20220903.jpg


Loading...