antoaneta_tsoneva20220609.jpg

Водачът на листата на “Демократична България” в Пазарджик Антоанета Цонева поднесе венец по повод 137-ата годишнина от Съединението на България. 

„Този ден е изключителен и е вързан с нашето ДНК. Българите сме успели да извършим чутовно дело, със собствените си сили и въпреки Великите сили. Свещеници, офицери, орачи, учители, четници са успели да направят нещо съдбоносно за България.” Това каза Антоанета в обръщение към хората по повод празника и добави:

 “Днес в общество ни отново има разделителни линии, затова трябва да се фокусираме и с избора си на 2 октомври да докажем, че България върви по пътя на развита, модерна  европейска държава.”

 Антоанета беше категорична, че тези избори са съдбоносни, защото разрушителни сили за българската политическа система искат да вземат преднина, за да обърнат европейския път на страната ни. 

 “Това е много, много важно и не бива да го допускаме! Българите сме направили своя избор и той е да бъдем модерна европейска страна.”

 “България не може да продължава да бъде разделена. Разделя ни отношението ни към Русия, към ваксините, към чужденците, разделя ни дори темата за газа. И ние сякаш напълно сме забравили, че "Съединението прави силата" е само първата част от изречението. А втората част – „силата ражда независимостта“ – е ключът към нашето благополучие и просперитет. Това е, което „Демократична България“ отстоява от ден първи – обединение и независимост,“ сподели още Антоанета Цонева.

 Утре Антоанета Цонева и адвокат Александра Стеркова продължават своята обиколка в област Пазарджик с няколко срещи с бизнеса в Пещера.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Loading...