plakat_septemvri_kontsert21112022_8002.jpg

„В Деня на Християнското семейство ние заедно протягаме ръка и помагаме на нуждаещ се. Тази година благородната инициатива е за семейство Божилови от гр. Септември, които са в затруднено финансово положение. Петър Божилов наскоро е претърпял тежка животоспасяваща операция на сърцето в София. Неговата дъщеря Биляна е ученичка в седми клас с отличен успех, тренира художествена гимнастика. Майката е починала, когато момичето е било на година и половина. Бащата е отгледал дъщеря си с помощта на майка си Ангела. С нейната пенсия се издържа цялото тричленно семейство и в момента почти всички пари се изразходват за лекарства на Петър.
Семейството се надява на подкрепа от всички нас! Нека бъдем съпричастни и да подадем ръка на нашите съграждани! Да отворим сърцата си и да дарим частица доброта и съпричастност!”

Този апел отправи директорът на Общински театър „Възраждане” – Септември Владимир Дончев. Концертът се реализира с подкрепата на Храм „Свети Харалампий”, НЧ „Отец Паисий 1910” и Община Септември. Участие в него ще вземат вокална група "Звънчета" и Дара Копанова към училище "Христо Ботев", танцов състав "Етноритми" към Професионална гимназия по механизация на земеделското стопанство Гъдуларски състав към Центъра за подкрепа на личностно развитие, фолклорна група "Мераклии", Фолклорен танцов ансамбъл "Загоровче" със специалното участие на народната певица Росица Пейчева.

Концертът е на 21.11. /понеделник/ от 18.30 часа в Общински театър "Възраждане" /Младежки дом/ гр. Септември.

Plakat Septemvri Kontsert21112022
Loading...