sad_nasko.jpg

Отново идва Коледа. Коледа е обич и доброта. Времето на доброто и добрите пожелания. Време, в което подаряваме и получаваме обич. Време, в което отваряме сърцето си за другите.

За поредна година Окръжен съд – Пазарджик организира благотворителна инициатива, чиято цел е да се помогне на болно дете.
Коледният базар ще се проведе на 20 декември /вторник/ от 14,00 ч. в Зала №1 на Съдебната палата. Събраните средства ще бъдат дарени на 4-годишния Атанас Вътев от гр. Пазарджик. Малкото момченце страда от рядка съдово-венозна малформация, касае се за силно кръвоснабден тумор. След направени консултации болница в Атина е направила оферта 50 000 €, което е с 2-годишна продължителност и включва няколко курса на склеротерапия.
На базара ще се предлагат коледни сувенири, сурвачки, картички и др., изработени от магистрати и служители, ученици от ПГИМ гр. Пазарджик, деца от Общински детски комплекс.
Доброто е в протегнатата ръка. Нека подкрепим малкия Наско, за да продължи да е усмихнатото и чаровно момченце, което радва своите родители. Нека всички заедно помогнем на семейството му в събиране на необходимите средства.
Светът е голям, колкото усмивката на едно дете!

 

 

 
Loading...