tp_stadion2023a3.jpg

„Ремонтът на стадион „Георги Бенковски” е пред своя финал и както обещахме, първите два домакински мача на ФК „Хебър 1918” ще се играят тук.“ Това съобщи кметът на Пазарджик Тодор Попов.

Стълбовете вече са доставени от Гърция. В България няма такъв производител, а доставката малко се забави, но междувременно е направено окабеляването и захранването, започва изливането на бетона за фундаментите и от следващата седмица ще бъдат вдигнати и стълбовете, обясни още Тодор Попов. Има също довършителни работи по седалките и монтиране на нови ограждения.

Първите два домакински мача ще се играят тук, но в светлата част на деня, за да има време да се направят всички необходими проби за футболни срещи на осветление. „Като се постопли времето, се надявам да има повече хора, за да се порадваме на удоволствието, че имаме ново и хубаво осветление, което ще е едно от най-добрите в България. Надявам се и да започнем да побеждаваме на този стадион, за да бъде отбора ни там, където му е мястото – в елитната група. Това пожелание отправи кметът на Пазарджик Тодор Попов, който проведе среща с изпълнителите на строително-монтажните дейности на стадион „Георги Бенковски”.

 

 


tp_stadion2023.jpg
stadion2023a_dovarshit.jpg


Loading...