lidl_prolet.jpg

С топлия и слънчев край на февруари времето навън някак си напълно предразполага да отворим помещението с градинските пособия и да се захванем с подготовка за пролетта. Специалистите съветват да започнем почистването на градината възможно най-скоро, за да предотвратим появата на ранните плевели. Преместването на храсти или други многогодишни насаждения, както и подрязването, също трябва да се случат преди пролетното събуждане. Затова нека не губим повече време и да разгледаме още сега няколко  качествени предложения от Lidl на страхотна цена, с които лесно и бързо да се въоръжим с най-необходимото за предстоящата работа в градината.

 

Сабо

 

От днес до края на седмицата във всички 115 магазина на Lidl в цялата страна може да открием супер удобните обувки тип сабо, с които смело да пристъпим към градинарските задължения. Със своите качествени меки стелки с удобна текстилна повърхност, това предложение от Lidl с марката Parkside със сигурност ще ни предразположи да си свършим работата в любимата градина по най-добрия и удобен начин. В различни размери за него или за нея, тези обувки тип сабо ще открием на цена 16,99 лв. за чифт.

 

Лопата или вила

 

В брошурата за тази седмица на веригата също така може да открием и най-верните помощници на всеки градинар, а именно лопатата и вилата. Инструментите се предлагат с дръжки от букова дървесина на цена от 39,99 лв. за брой и офертата определено не е за изпускане, дори да решим да отложим работата за по-натам. И двете предложения са с марката Parkside, което означава, че покупката им ни дава възможност да участваме в играта на Lidl за феновете на марката, която е активна до края на февруари. С нея може да спечелим ваучер за пазаруване от 250 лева, следвайки следната лесна механика. При закупуване на продукти с марка Parkside на стойност минимум 10 лв. в един касов бон до 28 февруари и маркиране на своята Lidl Plus карта, всеки клиент на веригата получава по 1 точка. При събиране на 4 точки и след заявяване на съгласие директно през приложението с натискане на бутон „Потвърди участие“, се включваме в играта за ваучерите. Това определено е една страхотна възможност, която не трябва да пропускаме.

 

Универсална кошница

 

За да ни спори работата и да ни е супер удобно в градината, е хубаво в нашия арсенал от приспособления и инструменти да разполагаме и с практична градинска кошница. Предложението, което сега ще разгледаме от Lidl отново е с марката Parkside и е на цена 7,99 лв. за брой. Със своята вместимост от 30 литра и максимална товаримост от 20 кг., тази универсална кошница влиза в употреба точно в дните преди пролетта, когато подготовката на градината изисква почистване, събиране и преместване на големи количества клони, корени и всякакви плевели.

 

В брошурата за тази седмица на Lidl също така ще открием и още няколко други супер предложения за работа в нашата градина. Като например градинска пръскачка за 34,99 лв., четки за плевели от 3 части за 12,99 лв., държач за инструменти за 7,99 лв., градинска подложка, която предпазва коленете при работа за 5,99 лв. и още много други разнообразни предложения.

 

 
Loading...