lidl_st_valentines.jpg

Винаги е време за любов, но февруари неусетно се превърна в най-любовния месец през годината. Ако все още не сте се подготвили с подаръците за Свети Валентин, може да почерпите вдъхновение от специалните седмични предложения на Lidl за този празник. В периода от 5 до 11 февруари отворете сърцето си за романтика и разнообразие от вкусове.

 

 

Плюшено мече с шоколадови бонбони

 

Една вечна класика за Свети Валентин, която може да разчувства всяка душа, жадуваща за романтична и сладка изненада в едно. Пухкавото мече идва в комплект с опаковка шоколадови бонбони, които ще придадат допълнителна сладост на момента. Цената на мечето е 12,99 лв. В Lidl се предлагат и специални плюшени играчки без бонбони на цена 6,99 лв. за брой.

 

Поничка във формата на сърце

 

Едва ли ще сгрешите, ако за Свети Валентин подарите на половинката си красива кутия, пълна с пухкави и вкусни понички от “Фурната на Lidl”. Още повече, че по повод месеца на любовта специалните понички от Lidl ще са във формата на сърце, пълно с ароматен плодов пълнеж. Цената на това предложение е 0.99 лв. за брой.

 

Кутия за бижута

 

Този подарък влиза в графата “романтично-практични предложения”. Красивата кутия за бижута винаги може да намери приложение, защото всяка дама обича и притежава различни накити и аксесоари. Със своята качествена изработка и красив дизайн това предложение от Lidl е истинско попадение, ако искате да зарадвате любовта на вашия живот с нещо наистина практично. Цената на кутията за бижута е 29,99 лв., но ако използвате приложението за отстъпки Lidl Plus, ще получите 7 лв. отстъпка, като крайната цена на тази изненада ще стане 22,99 лв.


Тайни валентинки

 

В периода от 5 до 14 февруари в Lidl Plus имате възможност да отваряте всеки ден тайни валентинки, които са под формата на купон. Благодарение на тях може да се сдобиете с още много допълнителни изненади за вашата половинка, и то на повече от оптимални цени. Така че не забравяйте да проверявате приложението на Lidl, за да се подготвите подобаващо за Свети Валентин.

 

 

 
Loading...