vk_heb2021_04b.jpg

Стотици фенове на волейболния ХЕБЪР посрещнаха шампионите в мъжката Супрелига след победата им снощи над НЕФТОХИМИК. Почитателите на волейбола очакваха автобуса на ХЕБЪР пред спорта зала "Васил Левски", за да поздравят тези, които от 74 години насам спечелиха държавна титла за пазарджишкия тим.

Пръв на сцената пред залата говори кметът на Община Пазарджик Тодор Попов. Той поздрави всички фенове с историческия успех и очерта подобни високи цели пред всички клубове, така че "Пазарджик да е първи във всеки спорт'.

Vk Heb2021 04e

След поздравленията от кмета един по един, обявявани поименно на микрофона, от автобуса излязоха всички волейболисти, треньори, техническият щаб и ръководство на клуба. Последен, с купата в ръце, излезе капитанът на отбора Иван Станев. След обратно броене от 10 до 1 , което емоционалната публика направи, Станев вдигна трофея и под звуците на вечния хит на QUEEN "We are the champions" започна тържествена заря, която беше кулминацията в посрещането на шампионите. Като подарък към всички фенове бяха хилядите снимки на феновете с купата и с момчетата на Александър Попов.

Vk Hebar Posresh1


vk_heb2021_04a.jpg
vk_heb2021_04.jpg
vk_heb2021_04c.jpg
vk_heb2021_04d.jpg


Loading...