Yettel_iPhone14.jpg

Офертата е в сила ексклузивно в онлайн магазина на оператора yettel.bg до края на месец май

София, 4.05.2023 г.  Ексклузивната онлайн оферта на Yettel този месец идва със страхотна отстъпка до 300 лв. за два от най-желаните модели от актуалната серия iPhone 14 – iPhone 14 Pro и iPhone 14 Plus. Само на yettel.bg до края на празничния май феновете на Apple ще имат възможността да се сдобият с последно поколение смартфон на бранда с голяма отстъпка при подписване на двугодишен договор с план Total или Total Unlimited.

iPhone 14 Plus разполага с нов, по-голям 6,7-инчов екран. Моделът включва обновена система с две камери, създаващи зашеметяващи снимки и видео с TrueDepth технология и Photonic Engine. Смартфонът работи с чип A15 Bionic с 5-ядрен графичен процесор, който предлага невероятна производителност и вградени функции за сигурност и защита на личните данни. iPhone 14 Plus има и впечатляващо дълъг живот на батерията и предлага максимално 5G изживяване. До края на месец май iPhone 14 Plus  256GB се предлага с 250 лв отстъпка от редовната цена и може да бъде взет от онлайн магазина на Yettel за 1849,99 лв. в брой вместо за 2 099,99 лв. или на лизинг за 88,99 лв. вместо за 100,99 лв. с Total Unlimited 59.99 и договор за 2 години

iPhone 14 Pro е смартфонът от най-високия клас на Apple в момента. Моделът, който пристига с 6,1“ екран, се отличава с плоските си ръбове, корпус от неръждаема стомана, текстуриран гръб от матово стъкло и водоустойчивост IP68 и дисплей, защитен от Ceramic Shield. Като флагман, той работи с по-бързия чип A16. При него вече няма прорез за системата с TrueDepth камера, като вместо това Apple е възприела т.нар. „динамичен остров“ –  прорез с форма на капсула в горната част на дисплея, в който се намира оборудването на камерата и който може да променя формата и размера си с помощта на софтуер в зависимост от това какво се представя на екрана.

iPhone 14 Pro разполага с нов Super Retina XDR дисплей с подобрена ProMotion технология, която дава възможност за Always-On дисплей –  за първи път при iPhone. Той е възможен благодарение на новата честота на опресняване от 1 Hz до 120 Hz заедно с подобрени енергоефективни технологии. Когато Always-On дисплеят е активен, времето, уиджетите и дейностите в реално време остават достъпни с един поглед по всяко време, а тапетът е затъмнен.

В допълнение към технологията Always-On Super Retina XDR дисплеят на iPhone 14 Pro предлага по-висока пикова HDR яркост – до 2000 нита. Има и най-високата пикова яркост на открито в смартфон и е два пъти по-ярък от iPhone 13 Pro, когато е в слънчеви условия. До края на месец май моделът се предлага с 300 лв отстъпка от редовната цена и сега може да бъде взет за 2069,99 лв. в брой вместо за 2369,99 лв. или на изплащане за 99,59 лв. вместо за 113,99 лв. с Total Unlimited 59.99 и договор за 2 години.

Повече за офертата и пълните ѝ условия можете да откриете на сайта на оператора.

 

 
Loading...