ivan_papazov20230905.jpg

След като официално обяви кандидатурата си за кмет на Пазарджик бизнесменът Иван Папазов получи и подкрепата на ПК „ЕКОГЛАСНОСТ“ в лицето на Председателя на партията  Емил Георгиев. Подкрепата бе оповестена на пресконференция в Пазарджик в началото на седмицата.

Собственикът на фирма „ОРИОН“ заяви: „Като кандидат за кмет ще работя при широко отворени врати на Общината за проблемите, идеите и предложенията на съгражданите ни. За мен вие сте важните. Ще управлявам общината според нормите на закона. Той ще е еднакъв за всички граждани, независимо от техния образователен ценз, имотното им състояние, етническата или партийната им принадлежност. Единствената врата, която ще затворя, е тази пред ходатайствата, подкупите и нечистите помисли. Община Пазарджик ще има открито и честно управление и нов, модерен стил на живот. Защото всички ние имаме една обща кауза - и тя се нарича благоденствие и сигурност за гражданите на Пазарджик“.

Председателят на ПК „Екогласност“ Емил Георгиев заяви, че единствения избор за достоен бъдещ кмет на Община Пазарджик е Иван Папазов.

„Крайно време е „БСП за България“ да имат кмет на община Пазарджик, а на управлението на Тодор Попов да се направи цялостна ревизия“, заяви още Георгиев.

В писмо до председателя на БСП Корнелия Нинова и до зам.-председателя Атанас Зафиров от ЕКОГЛАСНОСТ се заявява, че кандидатурата на Папазов е утвърдена като кандидат за кмет, изпраща се неговата автобиография и се посочва, че е взето решение за съвместна работна среща на двете партии „за уточняване на детайлите за предстоящите избори“.

В същото време преди дни Общинската структура на БСП номинира друг кандидат за кмет – д-р Цоко Цоков. Това стана с решение на общинска конференция на местната структура на социалистите и в присъствието на депутатите и представители на ръководството на партията Драгомир Стойнев, Христо Проданов и Атанас Зафиров.
Loading...