tp_novotocDSC_0796e.jpg

 Кандидатът за кмет на Пазарджик Тодор Попов, издигнат от местна коалиция „Новото време“, дари необходимата сума за годишната такса на един от най-изявените спортисти на Пазарджик – Мариян Палев от „Кодокан“. Мариян е приет първа година студент в Националната спортна академия „Васил Левски“. Годишната му студентска такса възлиза на 1000 лв, които бяха осигурени като дарение от Тодор Попов.

„Най-смислените пари са тези за образование. Това е жест към Мариян и към неговите постижения. Пожелаваме му да е здрав и амбициозен, да гони мечтите си“. Това каза Тодор Попов при срещата си с Мариян Палев и неговата . „Не се съмнявам, че ще станеш добър човек, защото всички, които спортуват и са минали през тази школовка в живота си, са станали добри хора.  Важното е да не се плашиш от препятствията. Нищо в живота не се дава даром, за всичко трябва да се пребориш и винаги трябва да показваш, че си най-добрият.  Ние подпомагаме отличниците – хората, които са показали качества, показали са отношение и старание. На двойкаджията, като се помага, в най-добрия случай ще стане тройкаджия, той отличник няма да стане никога. А подкрепата за отличниците е по-смислена, без значение дали е материална, приятелска, логистична, защото тези хора имат цели и ги следват“.  Това заяви Тодор Попов и се обърна към Мариян Палев с думите: „Ние се гордеем с теб, ти се разви пред очите ни. Ние те ценим и знаем какво ти е коствало това, оценяваме усилията, дисциплината и лишенията ти“. 

Мариян Палев е един от най-успешните спортисти на спортен клуб „Кодокан 2008“. Той е многократен държавен шампион в различните възрастови групи. В Топ 10 е на най-добрите спортисти на Пазарджик през последните години. През август 2023 спечели бронзов медал от Европейското за младежи в Скопие.

 КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!


tp_novotoDSC_0791.jpg


Loading...