umopomra.jpg

Комедията „Умопомрачение“ на американския писател Сам Бобрик е наистина брилятна. В България авторът е по-известен като сценарист на популярни телевизионни сериали като „Омагьосване”, „Семейство Флинстоун”, „Умирай умно”, „Шоуто на Анди Грифит” и др.

„Умопомрачение“ показва живота на един мъж, който сякаш притежава всичко, но накрая цялото му съществуване се преобръща на 180 градуса. Това е пиеса за мъжете, които се опитват да разберат жените и никога не успяват. За някои тя може да се окаже „твърде правдоподобна, за да е смешна”.

Режисьорът Борислав Чакринов превежда силния актьорски състав през тази забавна комедия на обратите, създавайки един свеж спектакъл, който кара публиката да се залива от смях, но и да се замисли за превратностите на живота.

Представлението ще се играе на сцената на Общински Театър "Възраждане" - Септември  на 18 декември 2023 г. от 19:00 ч. В ролите ще видите невероятните актьори Асен Блатечки и Койна Русева, както и Стефан Иванов, Никол Караибинова, Никола Парашкелов.

Билетите са на цена по 20 и 25 лв, съобщиха от театъра в Септември.
Loading...