4ove4nost1.jpg

На 14-ти декември се проведе голямо коледно тържество в ДЦДУ "Вярa,Надежда,Любов",организирано от новата организация "Човечност и грижа", с Управителен съвет Любомира Сребрина, д-р Шопов и Кети Шопова. В събитието взеха участие и д-р Гагов, Гергана Куртакова,Лили Гочева, като част от екипа на организацията.

Събитието бе уважено от кмета на Община Пазарджик - господин Петър Куленски, господин Солов, господин Шопов, господин Папазов,  Виктория Вачева и Надежда Михайлова,  д-р Генчева, госпожа Спасова, господин Цвятко Луджев и други официални гости.
В програмата взеха участие Дядо Коледа и Снежанка,както и дечица от Представителен танцов състав "Чавдар".
Специални гости на събитието бяха също - Тодор Тодоров, Асен Блатечки, Богомил Грозев и Койна Русева, които помогнаха на децата да посадят и украсят “Елхата на Добротата” и с това си действие посадиха и Вярата, Надеждата и Любовта.
"Не е случайно, чe и името на кампанията “Дари коледна играчка, дари усмивка”, защото усмивката от лицата на тези деца не слезе от лицата им, а на нас това ни е достатъчно,споделят от организацията "Човечност и грижа".
"През новата година се надяваме да обиколим повече центрове и домове в Пазарджик и околията и да зарадваме още повече дечица", добави Кети Шопова.
С тази своя инициатива организацията поставя началото на своята дейност, свързана с подпомагане на деца, лишени от родителска грижа и такива със специални потребности.

Гергана Куртакова


4ove4nost2.jpg


Loading...