dobro20231226a.jpg

Във втория ден на Коледа доброволци на Сдружение "Добро сърце - Пазарджик" стартираха раздаването на хранителни продукти от благотворителната кампания "За баба и дядо".

 Пакетите получават най-уязвимите социални групи - самотноживеещи бедни и стари хора от Пазарджик и околните села. В пакетите има брашно, захар, ориз, сол, боб, леща, макарони, консерви с грах, домати, пастет, скумрия, олио и вафли.

 "На този етап успяхме да подсигурим продукти за 200 пакета и от днес поетапно започнахме тяхното раздаване в населени места от областта", съобщи Анели Пино от Сдружение "Добро сърце".

 Освен нея в първия ден от кампанията се включиха и други членове на сдружението като Димитър Попов (Попето), Георги Янакиев, Георги Панушев, Николай Шарков, Борислав Павлов, Роза Димова и Петя Царкова. 

 В отделните населени места на представителите от Сдружение "Добро сърце" активно ще помагат месните кметове на кметства и общественици, които изготвят предварително списъци със социално слабите и самотно живеещи възрастни хора, попадащи в обсега на инициативата.

Банкова сметка, на която може да се правят дарения за закупуване на още продукти за хранителни пакети е: BG21STSA93000030506600.


dobro20231226.jpg


Loading...