Lidl_TeaHoney_1920x1080.jpg

Пиенето на чай е дългогодишна  традиция в редица страни като Китай, Япония и Великобритания. В източните култури моментите, посветени на напитката, се свързват със състояния на съзерцание и медитация. Чаят се е отглеждал около манастирите високо в планината и е бил сервиран като еликсир за поддържане на идеалното състояние на ума – чувство за осъзнатост и бдителност, съчетано с усещане за дълбока и спокойна хармония.

Българинът също обича добрия и качествен чай и има изградена чаена култура, най-вече по отношение на билковите. Те притежават различни свойства за укрепване на имунната система и дават топлината, нужна на тялото през студените периоди от годината.

Разбира се, чаша хубав чай е добра идея не само при минусови температури. Тази напитката освен добър тонус и умиротворение носи и истинска наслада, затова разнообразието от вкусове е повече от добре дошло. В Lidl например минусът при чайовете присъства само в отстъпката, а плюсовете ще откриете в седмичната брошура на веригата, както и във всичките ѝ 125 магазина в цялата страна.

През тази седмица с отстъпка от -30% можем да открием избрани видове чай Lord Nelson, подходящи за едно забележително чаено парти с любима компания. От 29 до 4 януари във веригата ще открием различни чаени предложения в класически и пирамидални торбички, които изобилстват от висококачествени съставки и вкусове. Така например подходящият за сезона билков чай във вариации от седем билки, маточина, лайка или мента се предлага за само 0.69 лв., а популярният напоследък джинджифилов чай в различни видове може да бъде открит на цена 1,87 лв. вместо 2,69 лв.

В специалната селекция с намалени чайове Lord Nelson са включени още зелен чай в различни видове на цена 1,11 лв. или 1,59 лв., черен чай отново в различни видове за 1,03 лв. или 1,59 лв., както и плодов чай в различни вкусове за 1,59 лв. вместо 2,29 лв.

А за да бъде удоволствието от тази напитка такова, каквото ѝ приляга най-добре, Lidl предлага и намаления за пчелен мед букет с марката Родна стряха, който е с -20% отстъпка на цена 7,99 лв. за 900 г опаковка. 

 
Loading...