vazrajdane_eu.jpg

“Номинациите са направени на общо областно събрание. Структурите на Велинград, Пазарджик, Пещера, Ракитово и Септември единодушно издигнаха номинацията на доц. д-р Румяна Иванова. Тя завършва Факултета по ветеринарна медицина към Тракийски университет, Стара Загора, като по-късно е назначена за асистент в Катедра “Зоология и физиология” към Факултета по тропично и субтропично земеделие. Няколко години след това е избрана за старши и главен асистент, а през 2013 става доцент. От 2002 г. е преподавател в Катедра “Животновъдни науки” към Агрономически факултет. През 2004 получава званието “доктор” и преподава на студенти бакалавърски и магистърски курс към Аграрен университет, изнасяла е лекции в университети в Гърция, Румъния, Ирландия, Турция и Германия”, заяви народният представител от “Възраждане” Стоян Таслаков.


Димитър Гюрев допълни, че всички структури от област Пловдив също единодушно са решили, че доц. д-р Румяна Иванова има всички нужни качества и морал и би защитавала адекватно българските национални интереси.


“Тя има впечатляващ научен и трудов опит и същевременно е много принципен и честен човек, готов да се бори за българските и национални каузи”, коментира Димитър Гюрев от “Възраждане”.


Доц. д-р Румяна Иванова благодари за оказаното ѝ доверие, от страна на местните структури и заяви, че точно сега е моментът да се промени досегашният начин на управление на Европейския съюз. Към настоящия момент, политиката на управление не е никак благоприятна за малките държави, нито за гражданите на тези държави.


“За всички българи вече е ясно, че приоритетите на днешна Европа не са приоритети на България. Гласувайки, заедно с други групи, със сходни идеологически виждания, можем да разчупим недалновидния, до момента, модел на управление на ЕС”, заяви доц. д-р Румяна Иванова.

 

 

 

 
Loading...