retro1.jpg

Лятото вече чука на вратата, а с него идва и желанието за нови обувки. Доминацията на сникърите и през следващия сезон изобщо не стои под въпрос, но идва времето и на отворените и полуотворените обувки, които перфектно допълват лятната визия.

 

Сникърите са винаги актуални, а сега разнообразието им е толкова голямо, че могат да се съчетаят почти с всеки стил. Дали целите в бяло, с по-грубоват силует, със златисти детайли, в пастелни цветове или с модерния ретро-полъх - ясно е, че това са най-яките сникъри, които ще се харесат на всички дами. След тях на модния фронт се появяват и новите токчета с отворена пета, които са сред най-търсените модели както за женствена и елегантна визия, така и в съчетание с по-небрежно и удобно облекло. Те също така радват дамите с носталгичния си ретро-шик от „добрите стари времена“ и внасят свеж полъх в лятната визия с различните по форма токчета, десени, металически ефекти и цветове.

В очакване на слънчевия сезон са и най-горещите трендове - новите модели сандали и чехли за пълна свобода и релакс на ходилата. Разбира се, интересни предложения има за всеки вкус - както ултраудобните равни, така и тези с високи токчета, се установяват на лятната модна сцена със своя индивидуализъм и стилово многообразие.

Летните модни трендове олицетворяват един умел микс от различни стилове и са белязани от непреходен шик. Обувки до където ти стигне погледът... така е при Deichmann, който тази година празнува 15 години в България!

Най-актуалните акценти за предстоящия летен моден сезон ще откриете на изключително добри цени и качество в магазините на Deichmann и в нашия Online Shop на www.deichmann.com.

 


retro2.jpg


Loading...