gradska_liga1.jpg

Страхотна организация и изключително добро настроение съпътстваха края на сезона в Градска Футболна Лига Пазарджик под егидата на Българска Асоциация Минифутбол.   Призьорите бяха наградени на терените на комплекс “Релакс Арена”.

Председателят на “Младежки спортен клуб Пазарджик спортува” Ренета Камберова уважи събитието и лично раздаде наградите на най-добрите. Олимпийската медалистка връчи поздравителен адрес от името на кмета Тодор Попов на организаторите и благодари на всички, взели участие в десетките зрелищни футболни битки през годината. Златното ни момиче връчи купата на шампионите на “Форест”, които безапелационно станаха първи в шампионата на Градска Футболна Лига Пазарджик. Красивият трофей, както и индивидуалните награди бяха осигурени от Община Пазарджик.
Както подобава на всяка подобна церемония, шампионите получиха трофея под звуците на “We are the champions” на Queen с обещанието, че през следващия сезон няма да отстъпят от първото място.
“Надявам се и съм сигурен, че през септември, когато започва следващият сезон, ще имаме още повече отбори, защото всяка година първенството се развива все по-добре и броят на тимовете нараства. Минифутболът е най-масовият спорт и виждате какъв празник е, когато тези хора от всякакви възрасти се съберат на едно място”, коментира организаторът Михаил Колев.
През изминалия сезон в Градска Футболна Лига Пазарджик взеха участие 9 отбора, като след шампиона “Форест”, на второ място се наредиха АПФК Пазарджик или по-познати с прозвището си Полицаите, трети останаха “Уориърс”.
“Изключително много благодаря на Община Пазарджик и лично на Ренета Камберова за присъствието й и за оказаната подкрепа към нас. Надявам се от тук нататък първенството да става все по-масово и популярно”, добави Михаил Колев, който връчи специално изработени индивидуални плакети на Ренета Камберова и кмета на Пазарджик Тодор Попов.

Награди:
Шампион – "Форест"
Второ място – АПФК Пазарджик
Трето място – "Уориърс"
Награда за феърплей – "Марица" Огняново
Най-добър вратар – Спас Видев ("Форест")
Голмайстор – Георги Георгиев – 35 гола ("Уориърс")
Най-полезен играч – Спас Милушев – 29 гола/28 асистенции ("Форест")


gradska_liga2.jpg


Loading...