ek_zarieva20210711.jpg

Екатерина Захариева - водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в 13 МИР - Пазарджик, упражни правото си на глас в ОУ “Проф. Иван Батаклиев” в гр. Пазарджик.

“Гласувах, за да се върнем към нормалността и да спрем този хаос в последните 2 месеца. Това, което се случва в нашата област в последната седмица е безрецедентно. Никога в последните 30 години, в които се организират демократични избори, не сме виждали толкова груб опит за намеса в ущърб на една политическа партия.”, коментира след гласуването си г-жа Захариева.

Пазарджик не беше изключение от получаваната информация за проблеми с машините в цялата страна. Захариева спомена за случай на блокирала машина за 2 часа в една от секциите в Пазарджик.

“Имаме информация за една секция от град Пазарджик, в която машината е спряла и не е работила за 2 часа. Хората не са успели да гласуват през тези 2 часа и част от тях предполагам са си тръгнали.”, подчерта тя.

В призив към избирателите, г-жа Захариева призова гражданите да излязат и да гласуват: “Да се спре с този хаос. Да покажем, че сме достоен и уважаван член на ЕС.”
Loading...