stefan_mirev2021_05sept.jpg

Народният представител от ГЕРБ Пазарджик Стефан Мирев бе гост на тържествената сесия на Общински съвет Септември по случай празника на града. След като отправи приветствие към общинските съветници, Стефан Мирев поздрави и жителите на Септември. В своите думи той подчерта, колко динамично се развива цялата община.

„Никога не съм виждал Септември толкова различен и обновен. Всички вие сте трудолюбиви и честни хора и можете да се гордеете, че живеете в град с европейски облик. Септември е един общинските центрове, който се развива с най-бързи темпове не само в област Пазарджик,а и в страната", каза от трибуната Стефан Мирев.

Народният представител отново заяви подкрепа за всички добри проекти в Септември и гарантира, че няма да предаде доверието на хората, които го подкрепиха на последните избори.

В Септември Стефан Мирев откри новата сграда на НЧ "Будители", която бе изградена на мястото на бившето полусрутено кино в града. Официално отвори врати и напълно реновираната сграда на общинския театър "Възраждане"/Младежки дом/.


stefan_mirev2021_05sept.1jpg.jpg
stefan_mirev2021_05sept.2.jpg


Loading...