maya_manolova_20211012_134047.jpg

Ние сме гарант, че ще има правителство без участието на ГЕРБ и ДПС, което да се заеме на първо място с подкрепа на домакинствата и фирмите. Който гласува за "Изправи се БГ! Ние идваме!" знае, че гласува за правителство на почтените и мнозинство на промяната на следващия парламент. В условията на кризи - енергийна, здравна, социална и икономическа, хората имат нужда от подкрепа и ние сме гаранцията, че ще застанем до всяка фирма и всяко домакинство, които се нуждаят от подкрепа.

Това заяви председателят на коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме!" Мая Манолова пред медиите в Пазарджик, където тя е водач на листа. Днес Манолова регистрира листата в града за предстоящите парламентарни избори.

 В листата ни са граждани с каузи, учители, лекари и доказани професионалисти. Нашата парламентарна група ще бъде парламентарният омбудсман. Ние ще настояваме за компенсации от държавата и на бизнеса, и на домакинствата за увеличението на цените на тока, парното, водата и природния газ, подчерта Манолова.

 Слоганът ни "Мутри вън!" е актуален, защото заради мутрите в енергетиката вчера бизнесът плати исторически най-високата цена за ток, допълни тя.

 Ние имаме план с 33 антикризисни мерки, които да подкрепят домакинствата и фирмите в условията на повишаващи се, каза още Манолова.

 Тя се ангажира с проблемите на Пазарджик и припомни, че нейни каузи в района са боклукът в Батак, мръсният въздух в Пещера.

 Припомняме, че Манолова защитаваше Златка Цвеева про боно и спечели делото, заведено от фирма "Биовет", срещу Цвеева. Цвеева организираше протестите и местния референдум срещу депо за опасни отпадъци на фирма "Биовет".

ЛИСТАТА на "ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ!" в 13-ти МИР ПАЗАРДЖИК:

1. Мая Манолова
2. Никола Вапцаров
3. Чавдар Чавдаров
4. Златка Цвеева
5. Кремена Йорданова
6. Тодор Джамбов
7. Борис Станков
8. Георги Кръстев
9. Мария Владова
10. Николай Илиев
11. Антония Найчева
12. Екатерина Филипова
13. Ларина Тодорова
14. Мария Велева
15. Цоко Цоков


maya_manolova_20211012_134045.jpg


Loading...