ibgni2021_otkr.jpg

„Изправи се.БГ! Ние идваме!" откриха предизборната си кампания за Пазарджик и областта с водосвет за здраве и молебен за доброто на България.
Започваме с идеята и вярата, че страната ни ще има коалиционно правителство с добър капацитет, което ще сложи началото на промяната, която чакаме от години, заявиха кандидатите за народни представители от листата в 13 МИР-Пазарджик.

Те припомниха, че акцент в кампанията за изборите през месец ноември ще бъде плана от 31 антикризисни мерки, за които ще настояват да бъдат приложени в следващия парламент.

От партията искат да бъдат реализирани конкретни действия с цел овладяване на извънредната енергийна ситуация и в социална защита на гражданите в условията на Ковид-криза. Сред мерките за подкрепа на засегнатите от скока на цената на тока, природния газ, парното и водата са заложени компенсации за бизнеса и домакинствата, както и приемане на нормативна уредба за определяне на енергийно бедни лица, които да бъдат подпомагани.

От „Изправи се.БГ! Ние идваме“ ще настояват в антикризисните мерки за социална защита на гражданите да бъдат запазени добавките от 120 лева за пенсионерите, да бъдат увеличени социалните плащания за раждане, отглеждане на дете, парите за майчинство за втората година и др.
Кандидатите за народните представители в Пазарджик и областта обобщиха основните акценти в програмата на „Изправи се.БГ! Ние идваме“ и подчертаха, че ако тя бъде изпълнена, българското семейство ще получи истинска подкрепа.

ЛИСТАТА на "ИЗПРАВИ СЕ. БГ! НИЕ ИДВАМЕ!" в 13-ти МИР ПАЗАРДЖИК:

1.Мая Манолова
2. Никола Вапцаров
3. Чавдар Чавдаров
4. Златка Цвеева
5. Кремена Йорданова
6. Тодор Джамбов
7. Борис Станков
8. Георги Кръстев
9. Мария Владова
10. Николай Илиев
11. Антония Найчева
12. Екатерина Филипова
13. Ларина Тодорова
14. Мария Велева
15. Цоко Цоков

С № 31 с интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
Loading...