larina_t.jpg

Ларина Тодорова е на 23 години, от гр. Пазарджик. Социолог. Определя себе си за добротворец, човек, който вярва в добрите каузи и намерения

  

Защо избрахте да сте част от листата на „Изправи се.БГ! Ние идваме!“ в Пазарджик?

Защото вярвам в промяната, която тази коалиция може да осъществи. От години слушаме лишени от съдържание празни обещания за реформи, които са били само с една цел -  PR. Това беше коалицията, която доказа, че промяната може да е осъществима и реална, а не просто мираж.

Какво е първото нещо, което бихте направили, ако бъдете народен представител в следващия парламент? Какъв трябва да е профилът на българския депутат?

Да подкрепя  създаването на комисията по ревизии, която доказа своята ефективност. Активно бих участвала в реформи в секторите правосъдие и здравеопазване. Реформи, които задължително трябва да са обвързани с ключови показатели и цели, чрез които ще бъде проследявано и измерено всяко действие.

Защо в България, според Вас е толкова трудно, да се живее нормално?

Беззаконието и безнаказаността са едни от основните фактори, които влияят на живота в България и го правят труден. Нормалността, за съжаление, е само дума, а не начин на живот и съществуване. Други фактори са ниското ниво на образование, липсата на реформи в съдебната система и здравеопазването. Не може да позволяваме повечето ни кадърни кадри да бягат от нашата страна и после да се чудим защо живеем зле. Държавата не създава условия за реализация и заради това Терминал 2 е винаги пълен.

Мнението Ви за Ковид, в широк аспект?

Болест, която е факт, има я. Малко са хората, които биха я отрекли, но историята ни дава примери, че вируси винаги е имало и винаги ще има и то също опасни. В наши ръце е да се преборим с този вирус, за да може възможно по-бързо животът ни да се върне в нормалния си режим. Хората ги е страх дори да подадат ръка, не можем да живеем вечно в страх.

Вашата прогноза за следващите 4 години, за България?

Ново правителство, нови фигури, ново бъдеще! По-добро!

„Изправи се!“ има ли потенциала да бъде в основата на голямата промяна, която чакаме повече от 30 години?

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

„Изправи се!” е промяната, която ни е нужна! Вярвам, че този път една птичка има силите да направи българската пролет!

 

Вашето послание към избирателя от областта?

За да отговоря на този въпрос, ще разкажа моя личен опит с тази коалиция. Когато ми се обадиха да ме поканят в листата, аз бях изключително несигурна, неуверена и бях готова да откажа, но срещнах много силна подкрепа и вяра в мен, което ме накара все пак да приема. Това трябва да изпитват и нашите избиратели, когато имат нужда от нас – народните представители!

 

„Изправи се.БГ! Ние идваме!“ е с номер 31 в интегралната бюлетина!

Подкрепете Ларина Тодорова с преференция 113.
Loading...