Pp Pp Parlam Izb2022

Bsp22 Stoinev 1

Db2022a370 250

Izpravi Se

it_week2021a.jpg

IT Week 2021 – 5-дневна поредица от лекции, която цели да събере професионалисти от различни сфери, които да споделят опита си със студентите на Американския Университет в България (АУБ).

IT Week се организира за трета поредна година от студентския клуб по високи технологии и предприемачество към АУБ - The Hub AUBG. Клубът се състои от група студенти с огромното желание отново да преживеят вълненията, свързани с организацията на голямо и съществено IT събитие.

Лекциите ще се проведат в периода 22-26 ноември. Всеки ден от 19:30, вдъхновяващи лектори ще засягат теми като възстановяване на данни (data recovery), въведение в езика за програмиране GO, продуктов мениджмънт (product management), роботика и как да се погрижим за безопасността/сигурността на работата си в онлайн среда. Част от компаниите, които ще се включат в тазгодишното издание са: Out2Bound, Chaos и PARA (Professional Association of Robotics and Automation).

Събитието цели да даде шанс на студентите да научат повече и да се мотивират от вълнуващите истории на опитни личности които са осъществили изключителни професионални и лични успехи. Нещо повече, участниците ще имат уникалната възможност да задават въпроси към лекторите и да почерпят от техните ценни съвети. IT Week е отворено за всички проявяващи интерес напълно безплатно. Въпроси могат да бъдат задавани на електронната поща thehubaubg@gmail.com или директно през Facebook страницата на клуба https://www.facebook.com/TheHubAUBG.

Може да научите повече за гост лектори на страницата на събитието.


it_week2021.jpg


Loading...