nastimir_ananiev.jpg

Председателят на комисията по регионално развитие, благоустройство и местно самоуправление към Народното събрание Настимир Ананиев ще проведе среща с граждани в Пазарджик. На срещата ще присъства и заместник-председателят на комисията – Йордан Терзийски, както и народните представители от 13 МИР Пазарджик от "Продължаваме промяната" – Ивайло Шотев, Петър Кулински.

Приемната за граждани ще бъде с фокус дейността на комисията – Закон за устройство на територията, Закон за гражданската регистрация, Закон за кадастъра и имотния регистър, Закон за пътищата и други важни теми за българските граждани.

Искаме да чуем проблемите на гражданите от Пазарджик и се надяваме да можем да помогнем, споделиха организаторите и участници в срещата.

Тя ще се проведе на 17 януари 2021 (понеделник), от от 14:00 ч. до 16:00 ч. в хотел "Примавера-2" в Пазарджик на ул. "Пейо К. Яворов" 8.

С цел избягване на струпване на хора и изпълнение на противоепидемичните мерки на срещите ще бъдат допускани само предварително заявилите граждани. Всеки желаещ да участва може да си запише час на телефон 02 980 52 58.

Ivylo Shotev2021

Народният представиле Ивайло Шотев

P Kulinski

Народният представител Петър Кулински
Loading...