lidl_zaglavna.jpg

Вероятно на всекиго от нас се случвало, когато тръгнем да майстори нещо у дома, работният процес изобщо, ама изобщо, да не върви гладко. Фазите, през които често преминаваме са: липсва някой специфичен инструмент; пространството, в което работим, ще се окаже прекалено тясно; ще сме измерили грешно… Изобщо, качественото майсторене изисква от нас да бъдем както максимално концентрирани, така и максимално спокойни. Разбира се, с помощта на няколко наистина удобни инструмента, работата ни определено може да спори повече. Точно това ни предлага и Lidl със своето богато разнообразие от инструменти с марката Parkside, с които работата у дома може да протече лесно и практично, а освен това получаваме отлично качество на оптимална цена. 

 

Кои са подходящите инструменти Parkside, с които да си спестим, както преминаването през различни ремонти фази, така и много време и нерви, нека разберем сега.

 

Нивелирано до съвършенство

 

Когато искаме да спестим куп нерви и време, и в същото време рафтчето за семейната ни снимка да е иделно нивелирано, може да заложим на лазерния нивелир с кръстосани линии от Parkside.

Ldil Parkside1

С негова помощ прецизно монтираните интериорни изделия, които изобщо няма да дразнят очите дори на най-големия експерт по детайлите. Със своята функция да прожектира до 10 метра както хоризонтална, така и вертикална линия, лазерният нивелир на Parkside влиза в употреба при всяка една майсторска дейност, която изисква необходимото прецизно измерване. Цялото удобство от работата с този инструмент идва от така наречения жироскоп, намиращ се в лазерното устройство, който се нивелира автоматично. Така дори и стативът, върху който монтираме инструмента, да не е правилно поставен, самото устройство се “самонагажда” спрямо ремонтните условия.

Ldil Parkside2

Определено, ако искаме да си спестим фазата, в която все нещо ни е криво по време на ремонт, спокойно бихме могли да заложим на лазерния нивелир с кръстосани линии на Parkside.

 

С едно завъртане - повече от два инструмента

 

Често по време на една ремонтна дейност може да изпаднем в онази толкова напрягаща ситуация, в която трудно откриваме къде сме си оставили инструментите. Тук говорим най-вече за отверките, които спрямо даден ремонт могат да се окажат и повече от десет. За този особен етап в майсторенето Parkside отново има решение със своята удобна машинка, наречена Rapidfire. Малкият ѝ размер събира в себе си практичност, която ни позволява бързо и с няколко лесни

Ldil Parkside3

движения да боравим с мултифункционална отвертка на батерии или казано по друг начин - винтоверт. Със своето вградено отделение за битове, тя позволява да сменяме различни накрайници, които ще са ни необходими. Така, само с едно бързо движение с Rapidfire ние разполагаме с акумулаторна отвертка с кръстат, прав, звездообразен или друг необходим накрайник. Също така, друго нейно незаменимо предимство е, че тя може да бъде зареждана както от зарядно за телефон, така и през лаптоп, благодарение на своята свързаност type C.

Ldil Parkside4

С Rapidfire можем  да спестим много нерви в търсене и ровене в куфарчето с инструменти за точнта отверка, защото само с едно завъртане, ние получаваме много повече от два инструмента.

Вече знаете как лесно и удобно да си спестите трудности по време на всяка една ремонтна дейност. Ако сега искате да събудите майстора в себе си или пък сте решили да изненадате някого по време на предстоящите коледни празници с наистина полезен подарък, то инструментите на Parkside, които се предлагат във всички 113 магазина на Lidl, могат да се окажат най-подходящия, точен и мултифункционален избор.

 

 

 

 
Loading...