Lidl_Lupilu_dreshki_pamedia.jpg

Ти си супермайка. Всяка майка е! С всичките ѝ силни и слаби страни, но най-вече с любовта и грижата. И като всеки супергерой имаш суперсила - знаеш всичко и можеш всичко.

Само си представи следната ситуация. Девет часа вечерта. "Мамо, сетих се нещо. Утре трябва да занесем проект на слънчевата система иначе...". Пет минути мълчание каква да е реакцията и после просто запряташ ръкави и редиш планети, създаваш светове. Просто защото Вселената на това дете винаги е била и ще бъде в твоите ръце.

Разбира се, понякога не всичко е толкова просто. Хванала си се да приготвяш обяда и - о,не! - млякото е на привършване, от хляба са останали  корички, а зеленчуци просто няма. В същия момент:  "Мамо, къде ми е лилавата блузка с пони?". "Подарихме я на Катето, вече ти е малка!". "Нееее! Любимата ми!". Следва половин час тръшкане и ето, че в тази ситуация реномето на супермайка е напът да пострада. Но веднага изскача и решението. "Отиваме на пазар!". Грабваш детето, палиш колата и газ към най-близкия Lidl.

Тази ситуация е абсолютно реална и в нея Lidl се оказва наистина гениално решение. Като за супермайки. Защото във всеки от магазините на веригата в цялата страна можеш едновременно да обновиш гардероба на детето и да напазаруваш хранителните продукти не само за конкретното меню, но и за седмицата. Знаеш, че за една майка времето е най-ценно! А когато всичко нужно е на едно място, с високо качество и на ниска цена, не се чудиш, а действаш.

Като супермайка за теб няма невъзможни неща. А Lidl е твой верен партньор не само в кухнята, но и в поддържането на детския гардероб с удобните и практични бебешки и детски дрешки Lupilu и със стилните Pepperts - дрехите за пораснали момчета и момичета. Знаеш, че можеш да разчиташ на тяхната здрава материя, а цветовете им издържат на многократно изпиране. Факт, който не е за подценяване! Само си помисли колко перални пускаш на седмица!

Каква е тайната? Не я крием от никого! Всички текстилните предложения на Lidl са сертифицирани от немския институт за качество Хоенщайн (Hohenstein). Прецизната система тества здравина и устойчивост на материята, точност на размерите, безопасност на всички елементи на дрехата (като копчета и ципове например), функционалност, водоустойчивост и други показатели. Освен сертификат за качество, институтът гарантира и “Нежност към кожата” със специален допълнителен сертификат.

 И ако все пак за първи път чуваш за двата собствени бранда на Lidl за деца, ето какво е добре да знаеш.

 Lupilu е за бебета и по-малките деца. Ако искаш висококачествени и издръжливи бебешки дрехи, залагай на памука като материал. Тази лесна за поддръжка материя е мека и удобна за носене и може да се пере в пералня до 60°C. А с бебе пускането на пералня се случва доста често, защото бебетата са виртуози в плюенето, повръщането и храненето със замах (особено като дойде време за захранване, купонът е гарантиран!). Затова да заложиш на бранда е повече от отлична идея - получаваш качествена и щадяща кожата на твоето бебе дреха, и то на напълно достъпна цена. Впечатление тази седмица ни правят удобните и качествени елеци – разбира се за момчета и момичета, които можеш да си вземеш за 19.99 лв. броя.

 Под марката Lupilu може да откриеш също дерматологично тествани пелени, сертифицирани бебешки биохрани, както и продукти за хигиена на бебето и перилни препарати, които са постоянно в асортимента на Lidl. До края на седмицата, например, можеш да откриеш удобна чиния със зарче за 18.99 лв.

 Pepperts е собствената марка висококачествен текстил за пораснали деца, отново на достъпна цена и с богато разнообразие - тениски, панталонки, бермуди и чорапи с изчистени десени и актуални принтове. Моделите и цветове следват най-новите тенденции. (Спомни си случката в началото на текста с лилавата блузка с пони, на която вече се радва Катето. wink Ако пък детето ти не се вълнува толкова от мода, но е отдадено на спорт, брандът предлага страхотни спортни екипи, клинове и якета. Тази седмица можеш да откриеш изгодни якета за само 19.99 лв. и тениски за момчета и момичета за по 15. 99 лв. – точно това, от което имаш нужда за всички игри, които предстоят с топлото време.

 Избери комфорта и качеството в грижите за децата и успехът ти като супермайка е гарантиран! Защото само мама знае най-добре!

 
Loading...