japan1.jpg

Радвам се, че това, което се стремя да правя вече шеста година, се разраства и вече можем да кажем е с национален характер. Всичкостартира с подкрепата на Община Пазарджик и лично от г-н Тодор Попов. Днес го реализираме с помощта на много спонсори. Така Ваня Иванова, която е организатор и основен двигател на фестивала "Сърце в зелено", приветства участниците във втория ден на инициативата.


Фестивалът е с конкурсен характер и е посветен на красотата, чистата природа и екологичното мислене. Днес бяха засадени нови 6 фиданки от вида "Японска вишна" към вече оформящата се горичка в парк "Стадиона".

Ваня Иванова изказа своите искрени благодарности към учениците от ПГИМ-Пазарджик за дългогодишното партньорството и малчуганите от ДГ "Валентина Терешкова.

Участници в конкурсите от професионални училища в Пловдив, Хасково, Ямбол и Пазарджик лично получиха наградите си в различните категории на професионалните конкурси. Отличени бяха и победителите в конкурса за рисунка, а наградите в конкурса за есе на екологична тема бяха осигурени от РИОСВ-Пазарджик, като победителят получи фотосоларна раница. Сред официалните гости бе и олимпийският шампион по борба Георги Мърков.

Своята съпричастност към начинанието демонстрираха и батковците от мотоклуб BOYS OF HELL, а в слънчевото утро на Деня на Земята фестивалът продължи като пикник и забава с много настроение.

 

 

 


japan2.jpg
japan4.jpg
japan3.jpg
japan_motori.jpg


Loading...